Gruppträning i gymmet


Styrka

Vi tränar med skivstång, hantlar, kettlebells och fokus på att bygga styrka, teknik och stabilitet. Ibland med ett tydligt fokus, t ex rumpa/bål och ofta färre repetitioner


Tempo

Här lyfter vi vikter lite snabbare och får pulsen att gå upp mer. Vi använder roddmaskin, slädar och bollar för att få upp vår puls.


Cirkelträning

Våra ösiga pass med fler deltagare och där barn är välkomna att vara med. Stationsträning där vi kör mycket kroppsvikt och högre tempo. Svettigt och kul!


Grundstark

Timmen för dig som vill lära dig grunderna i styrketräning, slipa på tekniken och få mycket coachning. Vi kör baslyft med skivstång och fria vikter, går igenom hur du tränar upp din bålstyrka och bygger muskler.


Familjefys

Lekfull och rolig träning för hela familjen. Barn i alla åldrar kan vara med.


Gravidträning

Individuell rådgivning, träning i grupp och kompletterande träningsprogram att göra hemma. Vi coachar dig mycket under dessa pass och lägger fokus på att lära dig anpassa träningen så du ska känna dig stark genom din graviditet.


Starka mammor & pappor

Styrketräning i grupp för dig som är hemma med barn dagtid. Mycket fokus på styrka, teknik och rehab, roliga pass och härlig gemenskap.


Morning madness

Högintensiv och effektiv morgonträning för alla morgonpigga! Styrka, kondition och sen en god kaffe. Alltid bästa starten på dagen!


Löpning med Mantra Sport

Inomhuslöpning på fina IFU-arena tillsammans med våra kompisar i Mantra Sport. Fredagar 11:00, barn kan följa med och passet går att anpassa för såväl nybörjare som snabba löpare.