Starka mammor och gravida online

Bli stark tillsammans med oss

  • Nästa start: tisdag 5 april
  • Pris: 1500 kr för 6 veckors träning
  • Vi tränar tillsammans digitalt tisdagar 9.30-10.15
  • Passar mammor och gravida

Träning för dig som är redo för mer belastande träning och gärna tränar hemma. Vi rekommenderar att du som mamma gjort din efterkontroll hos barnmorskan innan träningen startar. Du anmäler dig till 6 veckors träning och får tre pass i veckan. Ett gör vi tillsammans via länk på tisdagar 9.30-10.15 och de andra två görs på egen hand.
Alla pass finns i en app (som heter Truecoach) där du på ett enkelt sätt kan se träningspasset och filmer på alla övningar. Du får även stöd i att träna knip och avslappning för bäckenbotten under den här perioden. Via appen kan vi coacher hålla en tät kommunikation så att du ska känna dig trygg med din träning.

Du får också!

  • Check-in med oss en gång i veckan. Här tar vi upp aktuella ämnen för dig som kommer igång med träning efter graviditet men vill också bjuda in till en gemenskap och möjlighet att snacka lite och ta en kaffe ihop (som vi vet är svårt med småbarn och speciellt under tider med virus som hägrar).
  • Tre inspelade filmer om träning efter graviditet (bäckenbotten, bålträning och nästa steg i din träning.
  • Utrustning som krävs: pall/stol, miniband, powerband och två lättare vikter (funkar med pet-flaskor) och gärna en eller två tyngre hantlar/kettlebell.

Om du är osäker eller har några funderingar så hör gärna av dig. Anmälan är bindande. Alla priser är inklusive moms. Faktura och mer information skickas ut via mail efter anmälan är gjord. Vid frågor maila till annaochchris@gmail.com
Vi är anslutna till ePassi.

Anmälningsformulär

Jag anmäler mig till Starka mammor ONLINE(obligatoriskt)

Fyll i en intresseanmälan om du inte kan vara med på nästkommande kurs men är intresserad av att vara med i framtiden.

Intresseanmälan