Starka mammor och pappor – träning för föräldralediga

Rolig styrketräning i grupp, vi tränar mammor och gravida med utrustning (skivstång, hantlar, kettlebells och gummiband). Alla pass hålls på Anna och Chris Gym, Björkgatan 4 i Fålhagen. Parkering finns och barnvagn kan rullas in i lokalen.

Sommartid kör vi alla pass utomhus vid Uteboxen, gräsytan bredvid Fyrishovs camping.

Starta när du vill. Du betalar månadsvis och medlemskapet fortsätter löpande. Du har ingen bindningstid och kan säga upp det när du vill. 850 kr/månaden.

Pass på Anna och Chris GYM, Björkgatan 4

  • Mammapass måndagar & onsdagar 09.30.
  • Fredag 11.00 löpträning (i samarbete med Mantra Sport).
  • Utöver det får du även gå på våra lunchpass
  • Barn i alla åldrar är välkomna.

Kan du inte träna med oss på plats? Kör vårt onlineprogram Stark & stabil – mammaträning!

Mer än bara träning

Att bli mamma är en rejäl omställning. Det ligger en förväntan på tiden som nybliven förälder som flera kan uppleva som enormt jobbig och påfrestande. Därför vill vi skapa en plats utanför alla krav. Där du kan komma som du är och fylla på med sådant som ger energi. Gott kaffe, gemenskap, träning, kunskap och allt där emellan. Bli en del av vår gemenskap!

Anmälan hittar du här!

Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorskan. Om du vill komma igång innan kan du höra av dig till oss. Vi som tränar dig heter Anna (fysioterapeut), Chris (personlig tränare) och Linnea (fysioterapeut). Syftet med Starka mammor är att skapa en trygg miljö där du ska kunna må så bra som möjligt, både fysiskt och mentalt.