Starka mammor och pappor – träning för föräldralediga

Rolig styrketräning i grupp, vi tränar mammor och gravida med utrustning (skivstång, hantlar, kettlebells och gummiband). Alla pass hålls på Anna och Chris Gym, Björkgatan 4 i Fålhagen. Parkering finns och barnvagn kan rullas in i lokalen.

Sommartid från maj kör vi alla pass utomhus vid Uteboxen, gräsytan bredvid Fyrishovs camping. Maila oss för att ta reda på exakt datum då vi flyttar ut mamma/pappaträningen: annaochchris@gmail.com

Starta när du vill. Du betalar månadsvis och medlemskapet fortsätter löpande. Du har ingen bindningstid och kan säga upp det när du vill. 850 kr/månaden.

UTEBOXEN öppnar i maj

  • Träning måndagar & onsdagar 09.30.
  • Barn i alla åldrar är välkomna.

Kan du inte träna med oss på plats? Kör vårt onlineprogram Stark & stabil – mammaträning!

Mer än bara träning

Att bli mamma är en rejäl omställning. Det ligger en förväntan på tiden som nybliven förälder som flera kan uppleva som enormt jobbig och påfrestande. Därför vill vi skapa en plats utanför alla krav. Där du kan komma som du är och fylla på med sådant som ger energi. Gott kaffe, gemenskap, träning, kunskap och allt där emellan. Bli en del av vår gemenskap!

Anmälan hittar du här!

Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorskan. Om du vill komma igång innan kan du höra av dig till oss. Vi som tränar dig heter Anna (fysioterapeut), Chris (personlig tränare) och Linnea (fysioterapeut). Syftet med Starka mammor är att skapa en trygg miljö där du ska kunna må så bra som möjligt, både fysiskt och mentalt.