Torsdag 23 november kl.10-12 kör vi träning, föreläsning och lunch för mammor och era bebisar. Varmt välkommen för att få lite pepp i novembermörkret och träffa andra mammor, få träningsinspiration och ställa dina frågor om träning efter graviditet till Anna och Chris. Pris: 450kr ink lunch. Anmäl dig i schemat längst ner på startsidan annaochchris.se eller maila till oss på annaochchris@gmail.com

Starka mammor och pappor – träning för föräldralediga

Rolig styrketräning i grupp, vi tränar mammor och gravida med utrustning (skivstång, hantlar, kettlebells och gummiband). Alla pass hålls på Anna och Chris Gym, Björkgatan 4 i Fålhagen. Parkering finns och barnvagn kan rullas in i lokalen.

Starta när du vill. Du betalar månadsvis och medlemskapet fortsätter löpande. Du har ingen bindningstid och kan säga upp det när du vill. 850 kr/månaden.

Tider

  • Träning måndagar & onsdagar 09.30.
  • Barn i alla åldrar är välkomna.

Höstens grupp är just nu fullbokad!

Är du intresserad av att träna med oss hösten 2023 så maila till annaochchris@gmail.com så sätter vi dig på väntlista när en plats blir ledig. Det kan också finnas möjlighet att komma på drop-in pass i mån av plats.

Kan du inte träna med oss på plats? Spana in getrutin.com som är vår hemmaträning med inspelade pass!

Mer än bara träning

Att bli mamma är en rejäl omställning. Det ligger en förväntan på tiden som nybliven förälder som flera kan uppleva som enormt jobbig och påfrestande. Därför vill vi skapa en plats utanför alla krav. Där du kan komma som du är och fylla på med sådant som ger energi. Gott kaffe, gemenskap, träning, kunskap och allt där emellan. Bli en del av vår gemenskap!

Anmälan hittar du här!

Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorskan. Om du vill komma igång innan kan du höra av dig till oss. Vi som tränar dig heter Anna (fysioterapeut), Chris (personlig tränare) och Linnea (fysioterapeut). Syftet med Starka mammor är att skapa en trygg miljö där du ska kunna må så bra som möjligt, både fysiskt och mentalt.