Om oss

Vi saknade att vara en del av en ösig träningsgemenskap där fokus låg på styrka och funktion istället för utseende och prestation. Under flera år hade vi jobbat med träning på varsitt håll, fick då och då ihop gemensamma träningspass och tyckte att vi borde starta något litet projekt tillsammans. Vi började där vi själva stod – i avsaknad av gruppträning med fokus på styrka – och drog helt enkelt igång vår Måndagsfys utomhus, en iskall söndag i mars 2019.

ANNA, FYSIOTERAPEUT

Att vara stark ger dig bättre förutsättningar att klara din vardag. Du håller dig skadefri, frisk och kan fortsätta göra det du tycker är roligt. Det vill jag sprida till mina kunder. Jag älskar att lyfta tungt och nördar gärna ner mig i olika bålövningar. Som fysioterapeut har jag ett extra öga för teknik och pratar mer än gärna om djupa magmuskler och bäckenbotten. 

Chris, personlig tränare

Jag vill göra träning enkel och rolig för mina kunder och få fler att hitta till styrketräningens härliga värld. Jag jobbar främst med att få kvinnor att prioritera träning och våga bygga muskler. När jag fick mitt första barn, sommaren 2015, blev det naturligt att jobba med gravida och postgravida.